Tervetuloa Sotakirjat.fi -verkkokauppaan!

Olemme avanneet uuden, sotakirjallisuuteen keskittyvän verkkokirjakaupan. Tarjoamme kattavan valikoiman eri kustantajien julkaisuja, jotka käsittelevät sotaa, maanpuolustusta ja puolustuspolitiikkaa, historiaa ja nykypäivää.

Toivomme sinun viihtyvän seurassamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta ja ideoita miten voimme parantaa palveluamme ja valikoimaamme.  

Lähetä palautetta meille osoitteeseen verkkokaupat@streamlog.fi.

Toimitus- ja maksuehdot:


- verkkokaupan toimitusmaksu: 4,90 euroa/tilaus, tilaukset toimitetaan Postin kirje- tai pakettilähetyksenä. Yli 50 euron arvoiset tilaukset ilman postikuluja!
- Postin pikapakettilähetykset yritysosoitteisiin 14,90 euroa/tilaus
- sähköposti- ja puhelintilausten toimitusmaksu 8 euroa/lähetys
- Toimitukset ulkomaille - Minimitilaus 50 euroa + toimitusmaksut - Shippings to foreign countries: minimum order amount of 50 euros + shipping fees.
- toimitusaika noin 5 arkipäivää
- laskutus mahdollinen yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille, sovi erikseen asiakaspalvelumme kanssa, verkkokaupat@streamlog.fi
- ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron
- alaikäiset saavat tilata tuotteita vain edunvalvojan suostumuksella
- pidätämme oikeuden muutoksiin
- verkkomaksut Paytrailin kautta, mahdollista myös osamaksulla

Palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
 
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
• nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
• tilinumerosi
• kopio tilauksesi lähetyslistasta

Kirjeen tai paketin päälle merkintä: "Asiakaspalautus". Näin palautus on sinulle maksuton.
 
Palautusosoite:
Streamlog Oy
Gummeruksenkatu 9 B 9
40100 Jyväskylä
 
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.